Issues with using MTP in gateways

Posted: April 2, 2006 by cciestudy in Media Resources

Enabled MTP in the H323 gateway. Placed an outgoing call using that gateway. From the IP Phone, none of the features like Hold, transfer, conference is working.

Advertisements
Comments
  1. luissgl says:

    Hi Guys, I have a problem with transcoder, right now i dont know if this is a bug or something that I dont understand or I forgot to configure. This is the problem:
    I have three sites (HQ)(BR1) and (BR2), with regions:

    hq to hq (g711) hq to br1 (g729) hq to br2 (g729)
    br1 to br1 (g711) br1 to hq (g729) br1 to br2 (g729)
    br2 to hq (g711) br2 to br1 (g729) br2 to br2 (g729)

    site hq and br1 are in ccm, br2 is a CME connected throughout a gatekeeper(ICT), for this trunk I need MTP for supplementary services, but if the Xcode asigned to the trunk is not in the same device pool that the phone that is calling or called on ccm, tha call get droped, the phone rings but when the call is answered it gets disconected.

  2. luissgl says:

    hq to hq (g711) hq to br1 (g729) hq to br2 (g729)
    br1 to br1 (g711) br1 to hq (g729) br1 to br2 (g729)
    br2 to hq (g729) br2 to br1 (g729) br2 to br2 (g729)

  3. Brian says:

    I have the same issue, were you able to resolve this?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s